Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Zsindelyek.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Zsindelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Weiss zsindely-német

Weiss zsindely-német

Vielen Dank für Ihren Besuch auf unserer Web-Seite. Wir sind Hersteller von Holzschindeln aus den Holzarten Lärche, Fichte, Red Cedar, Alaska-Zeder, Eiche und Buche. Unser Holzschindel - Angebot ist sehr vielseitig. Auf Wunsch stellen wir Holzschindeln mit verschiedenen Fußformen nach Muster her.

Schindel-Holz zsindely-német

Schindel-Holz zsindely-német

Die Firma Schindel und Holz ist ein Sozialökonomischer Betrieb mit Standort in 9900 Lienz in Osttirol. Erzeugt werden Produkte aus Holz in Handarbeit wie, Innentüren, Holzspielzeug, Gartenzäune, Sitzgarnituren usw. mehr über unsere Angebote finden sie in unserem Online-Shop.

Oksolar zsindely-angol

Oksolar zsindely-angol

Combining solar innovation with award winning design, the flexible SHR assumes the pattern of traditional asphalt shingles. The new PV shingle enables roofs of residential or commercial buildings to become sources of electricity as well as protectionRoof Shingles roof shingles, and photovoltaic shingles from the elements. The PV shingle face is textured to blend and complement the granular surface of conventional surrounding shingles. Each shingle is 12 inches (30.48 cm) wide by 86.5 inches (219.71 cm) long and nailed in place on roof decking over 30 lb. felt sheeting.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Kerabit

Kerabit

A Kerabit SBS modifikált zsindelyek innovatív technológiával készülnek, melynek köszönhetően a lapok megnövelt élettartamúak. A zsindelyek hátoldalán homokszórás helyett HDPE fólia található, a lapok teljes felületen tapadnak, így nem csak a vízzárásuk jobb de a súlyuk is kisebb. A Kerabit zsindelyek három különböző formában kaphatók.

Katepal-angol

Katepal-angol

Katepal Oy is the leading Finnish manufacturer of bitumen products, in business since 1949. Its range covers a wide variety of bitumen-based roofing and waterproofing materials produced on modern and highly automated machinery.

Iko

Iko

Az IKO egy globális zsindelyszakértő, jelen van több, mint 40 országban Németországtól kezdve Oroszországon át, Egyiptomtól Dél-Afrikáig és így tovább. A gyártás és fő irodánk Belgiumban, Hamban található. Hívja helyi kirendeltségeinket Németországban, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában, Oroszországban, és Ukrajnában bármilyen bitumenes zsindellyel kapcsolatos kérdéssel.

Gaf zsindely- angol

Gaf zsindely- angol

GAF Materials Corporation has grown to become North America's largest manufacturer of residential roofing (sold under the GAF-Elk brand) and commercial roofing (sold under the GAF brand). Professional installers have long preferred the rugged, dependable performance that only a GAF roof can offer, and have made it the #1-selling brand in North America.

Charvát Kft.

Charvát Kft.

A Charvát Rt. az 1920-as években alakult. František és Zdeněk, a Charvát testvérpár alapította, és indította el a tradicionális kátránypapír gyártását. A II. világháborút követően a gyárat a kormány államosította. A rendszerváltásig állami tulajdonú vállalatként működött. 1991-ben a vállalat visszakerült a Charvát család tulajdonába. Ettől kezdve a Charvát Rt. folyamatosan modernizálta a gyár termelő berendezéseit. Ennek következményei a termékskála bővülése, a kapacitás növekedése, a kiváló minőség folyamatos biztosítása. A hegeszthető oxidált bitumenes lemezek gyártása mellett megkezdték a SBS modifikált elasztomer lemezek gyártását. A Charvát Rt. modifikált HQ anyagait elsősorban az igényes német piac részére gyártja, ahol már 14 éve állja a versenyt az európai gyártók között. 1993-tól az export dinamikusan növekszik. A Charvát Rt. felvásárló piaca: Csehország, Magyarország, Németország, Ausztria, Dánia, Hollandia, Lengyelország, Románia, Lettország, Litvánia, Szlovákia. Az európai piacon elért siker bizonyítja a megrendelők elégedettségét, a termékek megbízható minőségét. A Charvát Rt. kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. 2004-ben indult el az oxidált bitumenes zsindelyek gyártása. A Charvát zsindely élénk szín és formavilágának köszönhetően közkedvelt termékké vált az európai piacon. 2007-ben bevezetésre került az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer.

Bitumenes zsindely és kiegészítő

Bitumenes zsindely és kiegészítő

Legyen szó családi ház vagy hétvégi ház, előtető vagy pergola, a még ma is használt, olasz nyelvből átvett tegola kifejezéssel illetett bitumenes zsindely bármilyen magas tető fedésére használhat. A bitumenes zsindely mindegyik felületen a választható szín és formavilágnak köszönhetően kitűnően mutat és tökéletes vízzárást biztosít, hiszen a bitumenes zsindely a tető minden pontján kettős fedést képez. Bármely éghajlaton használhatunk bitumenes tetőzsindelyt, akár a skandináv hideget, akár a mediterrán meleget kell kibírnia: a bitumenes tetőzsindely tökéletes megoldás!

Tuti menü