Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Zsindelyek.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Zsindelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Zsindely kis-és nagy kereskedelem

Zsindely kis-és nagy kereskedelem

A cég építőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az Atlantisz Kft.-nél az alábbi termékek kaphatóak: bitumenes zsindely hullámpala hullámlemez cserép fa fűrészáru gipszkarton falazóanyag stb

Tüzepdeb

Tüzepdeb

Debreceni tüzép, ahol megtalál mindenféle építőanyagot; csempéket, téglát, tetőfedő anyagokat, nyílászárókat ( ajtó, ablak). Továbbá forgalmaznak még hang -és hőszigetelő anyagokat, festéket, parkettát, stb.

Tetőfedő anyagok, födém szerkezetek

Tetőfedő anyagok, födém szerkezetek

Az Elágazás építőanyag kereskedelem nagy termék kínálattal áll az érdeklődők szíves rendelkezésére. Kínálatukba az alábbi termékek találhatóak: tetőfedő anyagok, födém szerkezetek, szigetelőanyagok, kémény rendszerek stb.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Icopal Kft.

Icopal Kft.

Magyarországon az ICOPAL Kft. 2000 októberében alakult az ICOPAL Cégcsoporton belül gyártott vízszigetelő lemezek, tetőzsindelyek, műanyag alátétfóliák és egyéb kiegészítők magyarországi forgalmazására. Cégünk célja, hogy vevőink - építőanyag forgalmazók, kivitelezők, építészek, szerkezettervezők, szakkivitelezők és épülettulajdonosok - számára megbízható partnerek legyünk és megoldást nyújtsunk problémáikra. A nagy múltú, nagy tapasztalatú és komoly kutatási bázissal rendelkező nemzetközi cégcsoport biztos hátteret nyújt, hogy szakembereink mindenhol, mindenkinek a legmegfelelőbb, költséghatékony szolgáltatást nyújtsanak az igények maximális figyelembevétele mellett.

Építőanyagok

Építőanyagok

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés - szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed. Minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket, cégünk * magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek * épületgépészeti szigetelések * szárazépítési ( gipszkarton és álmennyezet ) rendszerek forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.

Építőanyag kereskedelem

Építőanyag kereskedelem

Építőanyag forgalmazás, szaktanácsadás. Anyagszükséglet számítás, házhoz szállítás. A Braun Kft. több telephellyel rendelkezik az országban A termékek széle skálájával áll az érdeklődök rendelekezésére.

Építőanyag

Építőanyag

Építőanyagok széles választéka várja piliscsabai építőanyag kereskedés telepünkön. Minden építőanyag egy helyen kedvező áron, szaktanácsadással és országos házhozszállítással. A forgalmazott építőanyagok köre minden igényét kielégíti, ami épülő háza alapozásához, szerkezetéhez, tetőszerkezetéhez, felújításához, illetve a kertépítéshez szükséges lehet. Folyamatos építőanyag akcióinkról érdeklődjön telefonon, vagy nézze meg honlapunkat!

Dunakanyar- tüzép

Dunakanyar- tüzép

A Dunakanyar egyik legismertebb építőanyag forgalmazó, három telephellyel rendelkező kft-je vagyunk. Építőanyag kereskedelem és tüzép. Termékek: zsindely, falazóanyag, tetőcserép,tetőtéri ablak, fa tetőtéri ablak, stb.

Bau-Systeme 92 Kft

Bau-Systeme 92 Kft

Ezúton szeretném cégünk termékeit, szolgáltatásait, akcióit az Önök figyelmébe ajánlani. Építkezéshez szükséges anyagok és segédanyagok kereskedelmével foglalkozunk. Kereskedéseinkben szaktanácsadással állunk rendelkezésükre.

Hirdetés
Barakk Kft.- zsindely, tetőfedés

Barakk Kft.- zsindely, tetőfedés

A kezdeti elképzelés alapján a mérnöki, épülettervezési főtevékenységhez kereskedelmi tevékenységként az építőanyagok forgalmazása kapcsolódott, megrendelő irodaként. Az építőanyagok iránti növekvő kereslet cégünknél építőanyag telep létrehozását tette szükségessé, amelyen már a megfelelő anyagmozgató eszközökkel rendelkeztünk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk vásárlóinknak.

Tuti menü