Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai forgalmazók képes leírás - Zsindelyek.tlap.hu
részletek »

Hazai forgalmazók - Zsindelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Hazai forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Zsindely, bitumenes lemez

Zsindely, bitumenes lemez

Fő profilunk az ISOLA bitumenes vízszigetelő lemezek magyarországi értékesítése, de jelentős arányt képviselnek forgalmunkban a bitumenes és hullámlemezes tetőfedő anyagok, a hő- és vízszigetelő anyagok, szakipari segédanyagok és speciális építőanyagok, valamint a kivitelezéshez szükséges kéziszerszámok.

Vnv

Vnv

A VNV Kft. 2004-ben alakult, fő tevékenységének a bitumenes Tetőzsindely, Zsindely tartozékok, valamint vízszigetelőanyagok (lemezek, fólia) nagykereskedelmét választotta. Tetőfedő anyagaink között megtalálhatók az IKO zsindelyek, Gutta hullámlemezek valamint OSB3 faháncslemezek és egyéb tartozékok. (zsindelyszeg, szellőző, zsindelyragasztó,stb.)

Változatos IKO tetőzsindelyek

Változatos IKO tetőzsindelyek

Egyszerűen lerakható, különösebb szakértelmet nem igénylő bitumenes tetőzsindelyt keres elérhető áron? Az IKO zsindelyei a Fadepo Fatelepnél változatos színekben és számtalan típusban kaphatók, sőt, a weboldalon még részletes útmutatót is talál a felrakásához. Cambridge térhatású, hódfarkú, öntapadó és más típusú zsindelyek és hozzájuk tartozó kiegészítők (pl. gerincszellőzők, alátétlemezek) egytől egyig kifogástalan belga minőségben! Látogasson el személyesen fatelepünkre, ahol munkatársaink készséggel látják el Önt további szakmai tanácsokkal, amennyiben kérdése van.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Türgyei tüzép

Türgyei tüzép

Cégünk, a Türgyei Fatelep és Fűrészüzem, egy majd 100 éves asztalos múltra visszatekintő családi vállalkozás, mely egyre jelentősebb szereplője a magyar faiparnak és fakereskedelemnek. Fő célkitűzésünk a változó gazdasági és piaci körülmények között, a versenyképes választék- és árpolitikán túl, a vevői elégedettség elérése és megtartása. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat és fejlesztjük működési körülményeinket. A kereskedés mellett szeretnénk magas szintű szaktanácsadással is elnyerni vásárlóink bizalmát.

Tisza ajtó Kft

Tisza ajtó Kft

A zsindelyeket különleges bitumenes lemezből vágják ki. Hordozórétege szervetlen üvegszálakból készült üvegfátyol, melyre mindkét oldalról forró, speciális bitumenréteget hordanak fel. A lemez felső oldala palazúzalék hintést kap, mely védelmet nyújt az időjárás viszontagságai, az ibolyántúli sugárzás, a tűzterjedés és a mechanikai sérülések ellen.

Tetőzsindely

Tetőzsindely

A hazánkban fellelhető összes minőségi bitumenes tetőzsindely óriási szín- és formaválasztékkal, valamint tetőkiegészítő elemek, bitumenes hullámlemezek, 10-40 év garancia! Termékek: zsindelyfedés, zsindelyragasztó, zsindelyszeg, zsindelyszög, zsindelytető, stb.

Tetőfedés, tetőtér beépítés

Tetőfedés, tetőtér beépítés

Fő profilunk a tetőfedő- és a tetőtér beépítéséhez szükséges magas színvonalú építőanyagok értékesítése. 1200 négyzetméteres telephelyünkön, és az ott található bemutatótermünkben forgalmazott termékeink jelentős része megtekinthető.

Tetőfedés, hő- és hangszigetelés

Tetőfedés, hő- és hangszigetelés

A magyar tulajdonú Masterplast több mint 10 éve, 1997-ben kezdte meg működését építőanyag nagykereskedelem főprofillal. Napjainkra a vállalat tevékenységével a teljes közép-kelet-európai régióban jelen van. A cégcsoport 17 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal - Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Kína, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna.

Tetőcentrum

Tetőcentrum

Grand-Ács Kft. Fatelep - A mesteri szakértelem Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

Hirdetés
Tető és fal Bt.

Tető és fal Bt.

Cégünk, a Tető és Fal Bt. 2006. szeptemberében alakult és építőanyag értékesítéssel foglalkozik. Fő tevékenységünk a tetőfedő anyag kereskedelem, falazó anyagok és szigetelési rendszerek forgalmazása. A zsindely egyre elterjedtebb építőelemmé vált napjainkra. A zsindely sok előnnyel rendelkezik. 10 - 20 % kedvezmény!

Tető építőanyagok

Tető építőanyagok

Az EUROOF-ot üzemeltető vállalkozás, a Hámos Tetőépítő Kft. 17 éve tevékenykedik az építőiparban, és specializálódott tetőfedési munkák kivitelezésére. Nincs olyan Magyarországon forgalmazott minőségi tetőfedő anyag, amivel ne találkoztak volna a cég szakemberei az elmúlt évtized során. Ácsszerkezetek készítése, bádogozás, nyílászárók tetőszerkezetbe építése, tetőfedő anyagok márkakivitelezése, szerelt homlokzatok építése volt eddig a cég fő profilja.

Tetopont.eu

Tetopont.eu

Az 5 különböző színben megrendelhető TOP hódfarkú zsindely kiváló tulajdonságai közé tartozik rendkívüli ellenálló képessége, sokrétű és könnyű alkalmazása. A gazdag színskálának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a környezetbe.

Tegola, Iko zsindelyek

Tegola, Iko zsindelyek

A tetőzsindely a házak, lakóépületek fedésének területén széles körben használt tetőfedő anyaga. A tetőzsindely természetes szépsége mellett különfélez előnyök széles választékát kínálja nemcsk a háztulajdonosoknak, hanem a tetőfedőknek, építészeknek is. Honlapunkon a legkelendőbb zsindelyeken kívül, más típusú, formájú, árfekvétű tetőfedő anyag és kiegészítő megtalálható. Nézzen szét a honlapunkon, tekintse meg termékeinket és vegy fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőség: H-1182, Üllői út 869,

Tegola

Tegola

A Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese-csoport magyarországi leányvállalataként széles minőségi skálával gazdagítja a bitumenes zsindelyek, hő- és vízszigetelők, páratechnikai lemezek és bitumenes lemezek hazai választékát.

StilHaus Kft

StilHaus Kft

Cégünk 1985 óta van jelen a magyar építőipari piacon, és ezen idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül. Kezdetben a kornak megfelelő technikai háttérrel rendelekeztünk, amit az éppen aktuális elvárásokhoz fejlesztettünk fel. A Nálunk vásárlók minden téren elégedettek lehetnek, hiszen a kiszolgálás gyors, pontos és megbízható. Munkatársaink igényesek a saját munkájukra és ez az a dolog, ami jobbá tesz Minket!

Shinglas

Shinglas

A Shinglas Magyarország Kft -nél a zsindelyek széles palettája megtalálható; különböző színben, formában (téglány, hódfarkú, stb), méretben. A Shinglas Magyarország Kft áll az érdeklődő ügyfelek szíves rendelkezésére.

Paletta Vakolat Centrum

Paletta Vakolat Centrum

Minden építőipari alapanyagot és eszközt forgalmaz, ami ebben a témakörben előfordul. A műanyag nyílászáróktól a hőszigetelő rendszereken át a festékekig valamennyi árucikk megtalálható az üzletben. Nagyon sok segédanyag is a termék palettán szerepel. Találhatók itt szerszámok és egyéb kiegészítő eszközök (csavarok, szegek, tiplik stb.)

Tuti menü