Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai forgalmazók képes leírás: Olcsó - Acer [2. oldal]
részletek »

Hazai forgalmazók: Olcsó - Acer [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Hazai forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 24 db
Olcsó bitumenes zsindely

Olcsó bitumenes zsindely

Termékeinket szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk és készletről értékesítjük. Szakembergárdánk rugalmas ügyintézéssel várja akár telefonos, akár online megrendelésüket munkanap 8-16 h között. Ami a zsindely fedéshez szükséges: OSB lap választék, szellőző, zsindely alátét lemez, zsindelyszög. Cégünk a zsindely forgalmazás mellett értékesíti a RoofArt Scandic festett acél ereszcsatorna rendszert. A termékeket házhoz szállítjuk az ország területén, amely szolgáltatás a megrendelés nagyságától függően ingyenes is lehet. Zsindely kereskedésünkben végfelhasználóknak az IKO cég által gyártott tetőzsindelyeket és azok tartozékait értékesítjük.

Ninive Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.

Ninive Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.

A Ninive Kft. 1993-ban alakult. A vállalat sorsa szorosan összefonódott a rendkívül gyorsan növekvő magyarországi tetőzsindely-piaccal. A kilencvenes évek közepén a cég már kifejezetten a bitumenes zsindelyek értékesítésére, a zsindelyfedések tartozékainak nagy- és kiskereskedelmi forgalmazására szakosodott. A kereskedés rövid időn belül a piac vezető forgalmazójává vált, nagyban hozzájárult ennek az új építőanyagnak hazai elterjesztéséhez, az új technológiák széleskörű megismertetéséhez.

Hajós Kft.-zsindely

Hajós Kft.-zsindely

Tevékenyésgi köreink: Gerard ( korábban Decrabond )új-zélandi tetőcsalád márkakereskedelem és márkakivitelezés, ereszcsatorna rendszer kereskedelem és kivitelezés (Prefa, Lindab), Velux és más típusú tetősík ablak beépítése, Rigips gipszkarton szerelés, valamint teljes körű kivitelezés.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Balansz Kft

Balansz Kft

Építőanyagok bő választékával, széles termékskálával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére mindkét telephelyünkön. Ha építkezik, ha építőanyagot használ, vagy értékesít, keressen minket! Termékek: Bitumenes hullámlemezek Modifikált bitumenes lemezek OSB lemezek Zsindelytető tartozékai Stb.

Árvai faipar és építőanyag

Árvai faipar és építőanyag

Bár fő tevékenységi körünk - mint a kezdetekben - ma is fenyő fűrészáruk kereskedelme, illetve lambéria-hajópadló gyártása, próbálunk egyre több olyan termékcsoportot felvenni kínálatunkba, amely szorosan kapcsolódik a fához, mint nyersanyaghoz, illetve a tetőépítéshez

Alföldfa Kft. - zsindely, osb lap

Alföldfa Kft. - zsindely, osb lap

Az IKO zsindely az egyetlen az európai zsindelygyártók között, aki a teljes gyártási és elosztási folyamatért felel. A tetőzsindelyek ideális tetőfedő anyagai mind az új építésű épületeknek, mind a felújítási projekteknek. Bármilyen stílust is kedvelsz az IKO zsindely garantáltan olyan átfogó termékskálája van tetőzsindelyekből és tartozékokból, amely biztosítja neked, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő zsindelyt. Mind a saját, mind pedig egy független európai laboratórium bizonyítja időről időre a zsindelyek minőségét. 60 év tapasztalata fejlesztette zsindelyeink minőségét és a széles körű választékát a mai szintre. Superglass téglány zsindely. Supreglass biber zsindely. IKO zsindely nagykereskedelem.

Acer Fatelep Kft.

Acer Fatelep Kft.

Miben más az ACER fatelep? Az, hogy olcsóbbak vagyunk minden konkurenciánknál még nem jelenti azt,hogy nem a nálunk vásárolt fa fűrészáru a legjobb minőségű a környéken. Hogy lehet mindez? Az Acer Fatelep nagy tételben vásárol, így az alaposan megversenyeztetett és gondosan kiválasztott beszállítók hatalmas kedvezményeket adnak, melyeket mi továbbadunk vásárlóinknak.

Tuti menü