Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsindelyek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tetőklinika - Shinglas [2. oldal]
részletek »

Zsindelyek képes leírás: Tetőklinika - Shinglas [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 77 db
Tetőklinika

Tetőklinika

Tetőklinika Plus Kft. szolgáltatásai: Tetőszigetelés Laposte tő szigetelés Zsindelyezés Palatetők mosása, javítása (sík-, hullámpala) Ereszcsatorna bádogozás, javítás, festés Szél- és oromdeszkák javítása, festése

Tetőfedő anyagok, födém szerkezetek

Tetőfedő anyagok, födém szerkezetek

Az Elágazás építőanyag kereskedelem nagy termék kínálattal áll az érdeklődők szíves rendelkezésére. Kínálatukba az alábbi termékek találhatóak: tetőfedő anyagok, födém szerkezetek, szigetelőanyagok, kémény rendszerek stb.

Tetőfedés-Miskolc

Tetőfedés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk.Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Tetőfedés, tetőtér beépítés

Tetőfedés, tetőtér beépítés

Fő profilunk a tetőfedő- és a tetőtér beépítéséhez szükséges magas színvonalú építőanyagok értékesítése. 1200 négyzetméteres telephelyünkön, és az ott található bemutatótermünkben forgalmazott termékeink jelentős része megtekinthető.

Tetőfedés, hő- és hangszigetelés

Tetőfedés, hő- és hangszigetelés

A magyar tulajdonú Masterplast több mint 10 éve, 1997-ben kezdte meg működését építőanyag nagykereskedelem főprofillal. Napjainkra a vállalat tevékenységével a teljes közép-kelet-európai régióban jelen van. A cégcsoport 17 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal - Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Kína, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Németország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna.

Tetőfedés, bádogos munka

Tetőfedés, bádogos munka

A katonai szolgálat után Kisszövetkezetben és Szakcsoportban dolgoztam a szakmámban, mint középbeosztású vezető. 1989.-ben váltottam a másodállású iparomat. Egy év után, 1990.-ben főállású vállalkozó lettem, és azóta folyamatosan dolgozunk, jól képzett kollégáimmal családi házak kivitelezésén, megrendelőim nagy megelégedésére. Nemcsak családi házak építését vállalom, hanem voltak már több ezer m2-es közületi munkáink is. Itt a szigorú műszaki ellenőrök elismeréssel vették át a munkát, az első átadáson, melyet még több követett.

Tetőcentrum

Tetőcentrum

Grand-Ács Kft. Fatelep - A mesteri szakértelem Ha Ön szakember; építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos; viszonteladó vagy ügyeskezű otthoni barkácsoló - a Grand-Ács Tetőcentrum a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

Tetőart Kft.

Tetőart Kft.

A Tető Art Kft. elsősorban Pest megyében és Budapesten tevékenykedik. Székhelyünk Solymáron található. Kifogástalan és precíz munkák elvégzéséhez elengedhetetlen a jó munkaerő, a profi géppark és jó minőségű építőanyagok. A Tető Art Kft. alkalmazottai magasan képzettek és több éves tapasztalattal rendelkeznek. A Tető Art Kft. mind a munkaerő létszámának növelése, mind a géppark bővítése terén törekszik a folyamatos fejlődésre!

Tető és fal Bt.

Tető és fal Bt.

Cégünk, a Tető és Fal Bt. 2006. szeptemberében alakult és építőanyag értékesítéssel foglalkozik. Fő tevékenységünk a tetőfedő anyag kereskedelem, falazó anyagok és szigetelési rendszerek forgalmazása. A zsindely egyre elterjedtebb építőelemmé vált napjainkra. A zsindely sok előnnyel rendelkezik. 10 - 20 % kedvezmény!

Hirdetés
Tető építőanyagok

Tető építőanyagok

Az EUROOF-ot üzemeltető vállalkozás, a Hámos Tetőépítő Kft. 17 éve tevékenykedik az építőiparban, és specializálódott tetőfedési munkák kivitelezésére. Nincs olyan Magyarországon forgalmazott minőségi tetőfedő anyag, amivel ne találkoztak volna a cég szakemberei az elmúlt évtized során. Ácsszerkezetek készítése, bádogozás, nyílászárók tetőszerkezetbe építése, tetőfedő anyagok márkakivitelezése, szerelt homlokzatok építése volt eddig a cég fő profilja.

Tetopont.eu

Tetopont.eu

Az 5 különböző színben megrendelhető TOP hódfarkú zsindely kiváló tulajdonságai közé tartozik rendkívüli ellenálló képessége, sokrétű és könnyű alkalmazása. A gazdag színskálának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a környezetbe.

Tegola, Iko zsindelyek

Tegola, Iko zsindelyek

A tetőzsindely a házak, lakóépületek fedésének területén széles körben használt tetőfedő anyaga. A tetőzsindely természetes szépsége mellett különfélez előnyök széles választékát kínálja nemcsk a háztulajdonosoknak, hanem a tetőfedőknek, építészeknek is. Honlapunkon a legkelendőbb zsindelyeken kívül, más típusú, formájú, árfekvétű tetőfedő anyag és kiegészítő megtalálható. Nézzen szét a honlapunkon, tekintse meg termékeinket és vegy fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőség: H-1182, Üllői út 869,

Tegola

Tegola

A Tegola Ungarese Kft. a Tegola Canadese-csoport magyarországi leányvállalataként széles minőségi skálával gazdagítja a bitumenes zsindelyek, hő- és vízszigetelők, páratechnikai lemezek és bitumenes lemezek hazai választékát.

Ted-ép kft

Ted-ép kft

A Ted-ép kft 2003-ban alakult cég. A cég profiljában a következők vannak: ácsmunkák, tetőfedés, tető felújítás, tetőtér beépítés, nyílászáró csere, valamint bádogos munkák. A Ted-ép kft főként Budapesten, Pest- és Somogy megyében vállal munkát.

Szécsi Norbert

Szécsi Norbert

1998 óta síkpala fedésű tetők bontás nélküli felújításával, mosásával, festésével, beázások megszüntetésével foglalkozunk az ország egész területén. A munkánk során odafigyelünk a környezetvédelemre és a fedést követően teljes mértékben biztosított az azbesztmentesség! A kivitelezésben nap mint nap részt veszek, így az Ön által utólagosan felmerülő igényeknek is eleget tudunk tenni.

StilHaus Kft

StilHaus Kft

Cégünk 1985 óta van jelen a magyar építőipari piacon, és ezen idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül. Kezdetben a kornak megfelelő technikai háttérrel rendelekeztünk, amit az éppen aktuális elvárásokhoz fejlesztettünk fel. A Nálunk vásárlók minden téren elégedettek lehetnek, hiszen a kiszolgálás gyors, pontos és megbízható. Munkatársaink igényesek a saját munkájukra és ez az a dolog, ami jobbá tesz Minket!

Shinglas

Shinglas

A Shinglas Magyarország Kft -nél a zsindelyek széles palettája megtalálható; különböző színben, formában (téglány, hódfarkú, stb), méretben. A Shinglas Magyarország Kft áll az érdeklődő ügyfelek szíves rendelkezésére.

Tuti menü