Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsindelyek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hőszigetelés.eu - Baudocu [4. oldal]
részletek »

Zsindelyek képes leírás: Hőszigetelés.eu - Baudocu [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 77 db
Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Sok a gázszámla? Szóljon nekünk, és megoldjuk! Cégünk vállalja hőszigetelő rendszerek építését ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal, szállítással. Tekintse meg akciós hőszigetelő rendszer árainkat. Szeretne egyedi megjelenésű házat? És hogy a háza olyan legyen, mint amilyet megálmodott, a következő szolgáltatásokat kínáljuk. Válassza ki háza színét a karosszékéből most. Sszéles választékban forgalmazunk dísztégla, antik tégla burkolatokat.

Home Center

Home Center

Home Center Építési és Lakberendezési Üzletközpontban megtalálható ablak, ajtó, árnyékolástechnika, belsőépítészet, bútor, csempe, építőanyag, épületgépészet, fürdőszoba, konyha, konyhagép, lakástextil, lakberendezés, nyílászáró, parketta, szaniter termékkörök teljes választéka

Hobler tüzép

Hobler tüzép

Fő tevékenységünk: építő fenyő fűrészáru, hajópadló, lambéria, OSB lemezek belföldi kis-és nagykereskedelme, de ezenkívül rúdfát, asztalos fűrészárut, tetőfóliát, bitumenes tetőzsindelyt, szegeket, ácskapcsokat is forgalmazunk.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Hajós Kft.-zsindely

Hajós Kft.-zsindely

Tevékenyésgi köreink: Gerard ( korábban Decrabond )új-zélandi tetőcsalád márkakereskedelem és márkakivitelezés, ereszcsatorna rendszer kereskedelem és kivitelezés (Prefa, Lindab), Velux és más típusú tetősík ablak beépítése, Rigips gipszkarton szerelés, valamint teljes körű kivitelezés.

Gaf zsindely- angol

Gaf zsindely- angol

GAF Materials Corporation has grown to become North America's largest manufacturer of residential roofing (sold under the GAF-Elk brand) and commercial roofing (sold under the GAF brand). Professional installers have long preferred the rugged, dependable performance that only a GAF roof can offer, and have made it the #1-selling brand in North America.

Fa-Feri Kft.

Fa-Feri Kft.

A bizalom elnyerésében, megerősítésében nagy szerepet játszott (és játszik ma is), hogy szinte állandó megrendelőink folyamatosan fejlődő igényeihez igazodva, küldetésünknek és törekvésünknek megfelelően teljesítjük a vállalt feladatainkat.

Építőanyagok

Építőanyagok

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés - szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed. Minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket, cégünk * magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek * épületgépészeti szigetelések * szárazépítési ( gipszkarton és álmennyezet ) rendszerek forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag kereskedelem piacán.

Építőanyag kereskedelem

Építőanyag kereskedelem

Építőanyag forgalmazás, szaktanácsadás. Anyagszükséglet számítás, házhoz szállítás. A Braun Kft. több telephellyel rendelkezik az országban A termékek széle skálájával áll az érdeklődök rendelekezésére.

Építőanyag

Építőanyag

Építőanyagok széles választéka várja piliscsabai építőanyag kereskedés telepünkön. Minden építőanyag egy helyen kedvező áron, szaktanácsadással és országos házhozszállítással. A forgalmazott építőanyagok köre minden igényét kielégíti, ami épülő háza alapozásához, szerkezetéhez, tetőszerkezetéhez, felújításához, illetve a kertépítéshez szükséges lehet. Folyamatos építőanyag akcióinkról érdeklődjön telefonon, vagy nézze meg honlapunkat!

Hirdetés
Építési Műszaki ellenőr

Építési Műszaki ellenőr

Lakásvásárlás vagy házépítés során a minőséget az építési műszaki ellenőr biztosítja Önnek. A kivitelezéstől feltétlenül, a tervezés során pedig már javasolt az építési műszaki ellenőr megbízása. Keressen építési műszaki ellenőrt az ellenőrkereső szolgáltatásunk segítségével.

Dunakanyar- tüzép

Dunakanyar- tüzép

A Dunakanyar egyik legismertebb építőanyag forgalmazó, három telephellyel rendelkező kft-je vagyunk. Építőanyag kereskedelem és tüzép. Termékek: zsindely, falazóanyag, tetőcserép,tetőtéri ablak, fa tetőtéri ablak, stb.

Clean-Épkő Kft.

Clean-Épkő Kft.

A Clean Épkő Kft. a legmodernebb technikákat alkalmazva nyújt komplex megoldást Önnek, legyen szüksége akár bádogozási-, tetőfedési munkálatokra, díszmű-bádogozásra, családi háztetője utószigetelésére, tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, vagy napkollektor beépítésére.

Charvát Kft.

Charvát Kft.

A Charvát Rt. az 1920-as években alakult. František és Zdeněk, a Charvát testvérpár alapította, és indította el a tradicionális kátránypapír gyártását. A II. világháborút követően a gyárat a kormány államosította. A rendszerváltásig állami tulajdonú vállalatként működött. 1991-ben a vállalat visszakerült a Charvát család tulajdonába. Ettől kezdve a Charvát Rt. folyamatosan modernizálta a gyár termelő berendezéseit. Ennek következményei a termékskála bővülése, a kapacitás növekedése, a kiváló minőség folyamatos biztosítása. A hegeszthető oxidált bitumenes lemezek gyártása mellett megkezdték a SBS modifikált elasztomer lemezek gyártását. A Charvát Rt. modifikált HQ anyagait elsősorban az igényes német piac részére gyártja, ahol már 14 éve állja a versenyt az európai gyártók között. 1993-tól az export dinamikusan növekszik. A Charvát Rt. felvásárló piaca: Csehország, Magyarország, Németország, Ausztria, Dánia, Hollandia, Lengyelország, Románia, Lettország, Litvánia, Szlovákia. Az európai piacon elért siker bizonyítja a megrendelők elégedettségét, a termékek megbízható minőségét. A Charvát Rt. kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. 2004-ben indult el az oxidált bitumenes zsindelyek gyártása. A Charvát zsindely élénk szín és formavilágának köszönhetően közkedvelt termékké vált az európai piacon. 2007-ben bevezetésre került az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer.

Bitumenes Zsindely felépítése,  története,  alkalmazása

Bitumenes Zsindely felépítése, története, alkalmazása

Történet Az Észak-Amerikában évszázados múlttal rendelkező bitumenes zsindelyfedések csak nevükben hasonlítanak a fazsindely fedésre. Ez a tetőfedési módszer Kanadából és Olaszországból került hazánkba az elmúlt évtizedekben.

Bitumenes zsindely és kiegészítő

Bitumenes zsindely és kiegészítő

Legyen szó családi ház vagy hétvégi ház, előtető vagy pergola, a még ma is használt, olasz nyelvből átvett tegola kifejezéssel illetett bitumenes zsindely bármilyen magas tető fedésére használhat. A bitumenes zsindely mindegyik felületen a választható szín és formavilágnak köszönhetően kitűnően mutat és tökéletes vízzárást biztosít, hiszen a bitumenes zsindely a tető minden pontján kettős fedést képez. Bármely éghajlaton használhatunk bitumenes tetőzsindelyt, akár a skandináv hideget, akár a mediterrán meleget kell kibírnia: a bitumenes tetőzsindely tökéletes megoldás!

Berépszer Garancia Bt

Berépszer Garancia Bt

Cégünk 2005-ben kezdte a tető felújítását azóta nagyon sok tetőt elkészíttetünk sikeresen! Foglalkozunk pala illetve lapos tetők szigetelésével modifikált zsindelylemezzel. Készítünk,felújítunk kéményeket illetve bádog csatornákat. Az ország bármely részén végzünk munkát. Ha hirdetésünk felkeltette figyelmét keressen minket és találunk megoldást az ön problémájára is. Tisztelettel Varga Ferenc

Baudocu

Baudocu

A Prefa termékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. A Prefa Classic, Prefa Zsindelyek és Prefa Rombuszelemek, lefolyócsövek és csatornarendszer bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhely

Tuti menü