Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsindelyek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bau - A tetők [5. oldal]
részletek »

Zsindelyek képes leírás: Bau - A tetők [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 77 db
Bau-Systeme 92 Kft

Bau-Systeme 92 Kft

Ezúton szeretném cégünk termékeit, szolgáltatásait, akcióit az Önök figyelmébe ajánlani. Építkezéshez szükséges anyagok és segédanyagok kereskedelmével foglalkozunk. Kereskedéseinkben szaktanácsadással állunk rendelkezésükre.

Barakk Kft.- zsindely, tetőfedés

Barakk Kft.- zsindely, tetőfedés

A kezdeti elképzelés alapján a mérnöki, épülettervezési főtevékenységhez kereskedelmi tevékenységként az építőanyagok forgalmazása kapcsolódott, megrendelő irodaként. Az építőanyagok iránti növekvő kereslet cégünknél építőanyag telep létrehozását tette szükségessé, amelyen már a megfelelő anyagmozgató eszközökkel rendelkeztünk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk vásárlóinknak.

Balansz Kft

Balansz Kft

Építőanyagok bő választékával, széles termékskálával állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére mindkét telephelyünkön. Ha építkezik, ha építőanyagot használ, vagy értékesít, keressen minket! Termékek: Bitumenes hullámlemezek Modifikált bitumenes lemezek OSB lemezek Zsindelytető tartozékai Stb.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Árvai faipar és építőanyag

Árvai faipar és építőanyag

Bár fő tevékenységi körünk - mint a kezdetekben - ma is fenyő fűrészáruk kereskedelme, illetve lambéria-hajópadló gyártása, próbálunk egyre több olyan termékcsoportot felvenni kínálatunkba, amely szorosan kapcsolódik a fához, mint nyersanyaghoz, illetve a tetőépítéshez

Alföldfa Kft. - zsindely, osb lap

Alföldfa Kft. - zsindely, osb lap

Az IKO zsindely az egyetlen az európai zsindelygyártók között, aki a teljes gyártási és elosztási folyamatért felel. A tetőzsindelyek ideális tetőfedő anyagai mind az új építésű épületeknek, mind a felújítási projekteknek. Bármilyen stílust is kedvelsz az IKO zsindely garantáltan olyan átfogó termékskálája van tetőzsindelyekből és tartozékokból, amely biztosítja neked, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő zsindelyt. Mind a saját, mind pedig egy független európai laboratórium bizonyítja időről időre a zsindelyek minőségét. 60 év tapasztalata fejlesztette zsindelyeink minőségét és a széles körű választékát a mai szintre. Superglass téglány zsindely. Supreglass biber zsindely. IKO zsindely nagykereskedelem.

AkvaPlast

AkvaPlast

Az AKVA-PLAST Tetőszigetelő Kft. 1990-ben alakult, családi vállalkozásként működik. Kizárólag tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével és felújításával foglalkozik. A mögöttünk álló években több mint 4,5 millió m2-nyi tetőszigetelést végeztünk, megrendelőink megelégedésére. A kilencvenes évek közepétől az ország legjelentősebb szakkivitelezési cégei között tartanak számon bennünket.

Agga Kft

Agga Kft

Mint az Agga Kft. ügyvezetője, tájékoztatni szeretném társaságunk működéséről. Jelentkezésünknek az a célja, hogy felhívjam figyelmét vállalkozásunkra, felajánljam kivitelezési kapacitásunkat, mindenekelőtt bemutassam cégünket.

Acer Fatelep Kft.

Acer Fatelep Kft.

Miben más az ACER fatelep? Az, hogy olcsóbbak vagyunk minden konkurenciánknál még nem jelenti azt,hogy nem a nálunk vásárolt fa fűrészáru a legjobb minőségű a környéken. Hogy lehet mindez? Az Acer Fatelep nagy tételben vásárol, így az alaposan megversenyeztetett és gondosan kiválasztott beszállítók hatalmas kedvezményeket adnak, melyeket mi továbbadunk vásárlóinknak.

A tetők

A tetők

A tető szerepe a tankönyvek szerint: az épület utolsó szintje felett lezárni a tért, valamint védeni az épületet, az építményt az időjárás káros hatásaitól. Az emberiség történetében a házépítés a tető építésével kezdődött. Ismert, hogy az első lakhelyek csak tetők voltak: valamilyen természetes anyagból fordított V alakban az ősember összerakott egy kalyibát, és az eső, a tűző nap elől az alá húzódott (mint ahogy a mai napig a csőszkunyhókat is ismerjük).

Tuti menü