Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Zsindelyek.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Zsindelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsindely.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 14 db
Zsindelymester

Zsindelymester

Cégünk 16 éve foglalkozik palatetők bontás nélküli felújításával. Kivételes ár-érték arányú lehetőséget kínál az Iso Paint Isonit tipusú nanotechnológiás tetőbevonat, amely tapasztalataink szerint nemcsak beázás mentessé és esztétikussá teszi a tetőt, hanem utolérhetetlen áron produkálja mindezt. Fény- és hővisszaverő hatása miatt nincs többé forró tetőtér, valamint tartósan szép és új színt is ad a tetőnek. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti további szolgáltatásainkat és referenciáinkat!

Tóth Gergely - tetőfedő

Tóth Gergely - tetőfedő

Vállalkozásunk fő tevékenysége új tetőszerkezetek építése, régi tetőszerkezetek cseréje vagy felújítása, tetőfedése zsindellyel, betoncseréppel, kerámiacseréppel, tetőtér és tetőablak, tetősíkablak beépítése, ereszcsatorna szerelése, és szaktanácsadás. Emellett foglalkozunk még fakerítés, szaletli, kocsibeálló, pergola és előtető építésével, polikarbonát fedéssel. Az általunk készített családi háztetőkről a referencia képeket megtekintheti a honlapunkon.

Tetőklinika

Tetőklinika

Tetőklinika Plus Kft. szolgáltatásai: Tetőszigetelés Laposte tő szigetelés Zsindelyezés Palatetők mosása, javítása (sík-, hullámpala) Ereszcsatorna bádogozás, javítás, festés Szél- és oromdeszkák javítása, festése

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Tetőfedés-Miskolc

Tetőfedés-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk.Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Tetőfedés, bádogos munka

Tetőfedés, bádogos munka

A katonai szolgálat után Kisszövetkezetben és Szakcsoportban dolgoztam a szakmámban, mint középbeosztású vezető. 1989.-ben váltottam a másodállású iparomat. Egy év után, 1990.-ben főállású vállalkozó lettem, és azóta folyamatosan dolgozunk, jól képzett kollégáimmal családi házak kivitelezésén, megrendelőim nagy megelégedésére. Nemcsak családi házak építését vállalom, hanem voltak már több ezer m2-es közületi munkáink is. Itt a szigorú műszaki ellenőrök elismeréssel vették át a munkát, az első átadáson, melyet még több követett.

Tetőart Kft.

Tetőart Kft.

A Tető Art Kft. elsősorban Pest megyében és Budapesten tevékenykedik. Székhelyünk Solymáron található. Kifogástalan és precíz munkák elvégzéséhez elengedhetetlen a jó munkaerő, a profi géppark és jó minőségű építőanyagok. A Tető Art Kft. alkalmazottai magasan képzettek és több éves tapasztalattal rendelkeznek. A Tető Art Kft. mind a munkaerő létszámának növelése, mind a géppark bővítése terén törekszik a folyamatos fejlődésre!

Ted-ép kft

Ted-ép kft

A Ted-ép kft 2003-ban alakult cég. A cég profiljában a következők vannak: ácsmunkák, tetőfedés, tető felújítás, tetőtér beépítés, nyílászáró csere, valamint bádogos munkák. A Ted-ép kft főként Budapesten, Pest- és Somogy megyében vállal munkát.

Osziács Bt.

Osziács Bt.

Fő tevékenységeink közé tartozik: - Fa tetőszerkezetek készítése. - Tetőfedések készítése, különböző tetőhéjalású anyagokkal. - Egyedi ácsmunkák kivitelezése - Családi házak tetőtereinek kialakítása. - Gipszkarton falak építése, fa illetve fém anyagokból. - Hajópadló és lambéria borítások. - Belső hőszigetelések: Isolyth illetve Isover anyagokból. - Álmennyezet készítése. - Nehéz állványzat építése.

Molnár-tetőfedés

Molnár-tetőfedés

Társaságunk 1998-ban alakult 3 fővel, mint családi vállalkozás. Fő tevékenységeink: - új tetőszerkezetek készítése - régi tetőszerkezetek felújítása - fóliázás - tetőlécezés - cserépfedés - palafedés - zsindelyezés - zsaluzás.

Hirdetés
MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Sok a gázszámla? Szóljon nekünk, és megoldjuk! Cégünk vállalja hőszigetelő rendszerek építését ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal, szállítással. Tekintse meg akciós hőszigetelő rendszer árainkat. Szeretne egyedi megjelenésű házat? És hogy a háza olyan legyen, mint amilyet megálmodott, a következő szolgáltatásokat kínáljuk. Válassza ki háza színét a karosszékéből most. Sszéles választékban forgalmazunk dísztégla, antik tégla burkolatokat.

Clean-Épkő Kft.

Clean-Épkő Kft.

A Clean Épkő Kft. a legmodernebb technikákat alkalmazva nyújt komplex megoldást Önnek, legyen szüksége akár bádogozási-, tetőfedési munkálatokra, díszmű-bádogozásra, családi háztetője utószigetelésére, tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, vagy napkollektor beépítésére.

AkvaPlast

AkvaPlast

Az AKVA-PLAST Tetőszigetelő Kft. 1990-ben alakult, családi vállalkozásként működik. Kizárólag tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével és felújításával foglalkozik. A mögöttünk álló években több mint 4,5 millió m2-nyi tetőszigetelést végeztünk, megrendelőink megelégedésére. A kilencvenes évek közepétől az ország legjelentősebb szakkivitelezési cégei között tartanak számon bennünket.

Agga Kft

Agga Kft

Mint az Agga Kft. ügyvezetője, tájékoztatni szeretném társaságunk működéséről. Jelentkezésünknek az a célja, hogy felhívjam figyelmét vállalkozásunkra, felajánljam kivitelezési kapacitásunkat, mindenekelőtt bemutassam cégünket.

Tuti menü